info@fintresse.nl   |   038 250 00 14

Werk online met ons

Niks moet, Twinfield mag.

Fintresse gebruikt zelf voor de verwerking van klantadministraties Twinfield. Als klant kun je hier ook gebruik van maken. Dat mag, dat moet niet. Jij bepaalt bovendien zelf welke onderdelen je zelf bijhoudt. De online werkomgeving maakt de communicatie tussen jou en ons gemakkelijk. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Geen gedoe met back-ups en updates, dit gaat allemaal automatisch.

Voor Twinfield betaal je een vast bedrag per maand, wat afhangt van het type gebruiker.

Efficiency en gemak

Een efficiënt lopende administratie, die gemakkelijk bij te houden is. Dat is altijd het uitgangspunt. Wat dit voor jou inhoudt, hangt af van jouw bedrijf, werkwijze en voorkeuren. Het programma Twinfield houdt goed rekening met de ontwikkeling van bedrijven en biedt uitgebreide mogelijkheden voor verdere automatisering. Denk aan het elektronisch inlezen van bankafschriften, elektronisch factureren en inscannen van inkoopfacturen.

Wat wil jij?

Bij Fintresse kun je eigenlijk terecht met elk systeem. Ik heb ervaring met het merendeel van de bekende boekhoudprogramma’s. Meer weten over Twinfield? Of juist over een ander systeem? Maak gewoon een afspraak. Ik help je graag verder.


Meer weten over Twinfield?

Of juist over een ander boekhoudsysteem? Kom gewoon eens langs. We zetten lekkere koffie!

Maak een koffie afspraak →