info@fintresse.nl   |   038 250 00 14

Problemen zijn er om op te lossen

Tijdelijk of structurele ondersteuning

Heb je plotseling geen financiëel beheerder meer? Gaat je boekhoudster met zwangerschapsverlof? Wanneer de vaste medewerker ‘die altijd de cijfertjes en salarissen deed’ door welke omstandigheden dan ook wegvalt, sta je toch voor een probleem. Een nieuwe medewerker is er niet meteen of moet nog worden ingewerkt. Hoe zorg je ervoor dat de belastingaangiften gewoon doorgaan en de salarissen betaald worden? Zonder dat het jou teveel moeite of tijd kost?

Fintresse biedt dan oplossing. We zijn snel inzetbaar en thuis op alle financiële gebieden. Zo zorg je ervoor dat de noodzakelijke activiteiten gewoon doorgaan en worden jij of je medewerkers hierdoor niet extra belast.

Vast en toch los

Misschien zoek je structurele ondersteuning bij de boekhouding, maar wil je niet iemand in dienst nemen? Dat kan ook. Fintresse ondersteunt meerdere bedrijven als interim financiëel adviseur. Bij de boekhouding, aangiftes en rapportages. Het biedt jou het gemak van een vaste medewerker die je bedrijf kent, er wekelijks of maandelijks is en toch zonder verdere verplichtingen. En wanneer je geen werkplek kunt bieden, doen we het werk gewoon vanuit ons eigen kantoor.

Voorzie je een tijdelijk probleem?

Wil je weten wat Fintresse voor je kan doen? Kom dan gewoon eens een kop koffie drinken. Dan bespreken we de mogelijkheden. Mail naar info@fintresse.nl of maak hieronder meteen je afspraak.

Maak een koffie afspraak →

Tarieven

Fintresse werkt op basis van uurtarieven die liggen tussen de € 65,= en € 90,=, exclusief btw. Dit hangt af van de aard en omvang van de werkzaamheden. We hebben daarom altijd een persoonlijk gesprek om te bekijken waar we je kunnen ondersteunen. Je ontvangt een op maat gemaakte offerte.

Op de dienstverlening zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.