info@fintresse.nl   |   038 250 00 14

Groeien doe je stap voor stap

Met meer grip op de cijfers krijg je grip op je bedrijfsgroei

Groei is merkbaar wanneer je vooral bezig wilt zijn met de juiste dingen. Je wilt aandacht kunnen geven aan je klanten, aan je personeel, aan ontwikkeling. Je hebt behoefte meer structuur, aan het optimaliseren van processen. Je zoekt naar manieren om zaken anders en beter te organiseren. En je wilt meer grip op je financiële situatie. Zodat je rekening kunt houden met kosten, belastingen en investeringen. Met grip op je cijfers krijg je meer grip op je bedrijfsgroei.

Groei gaat niet alleen om omzet

Fintresse kent en herkent al deze verschillende groeifasen en behoeftes van ondernemers. Wij snappen dat groei van je bedrijf niet alleen met omzet te maken heeft. Dat het ook om jou als ondernemer gaat. En dat groei automatisch komt met allerlei onzekerheden. Je moet beslissingen nemen, waarvan je niet precies weet hoe die gaan uitpakken. Kies je voor personeel? Wil je zaken uitbesteden? Groei betekent keuzes maken en vraagt om een goed inzicht in je cijfers. Je wilt passend en begrijpelijk advies en waar nodig de juiste ondersteuning.

Fintresse houdt van groei-ondernemers. Ondernemers die hun bedrijf én hun cijfers serieus nemen. Die ons uitdagen de juiste financiële oplossingen te vinden en die toe zijn aan de volgende stap in hun onderneming.

Wil je weten wat Fintresse voor jouw groei kan betekenen?

Kom dan gewoon eens een kop koffie drinken.

Maak meteen je afspraak →

Tarieven

Fintresse werkt op basis van uurtarieven die liggen tussen de € 65,= en € 90,=, exclusief btw. Dit hangt af van de aard en omvang van de werkzaamheden. We hebben daarom altijd een persoonlijk gesprek om te bekijken waar we je kunnen ondersteunen. Je ontvangt een op maat gemaakte offerte.

Op de dienstverlening zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.